• Svenska
  • English
Lux Dag för dag
  • Start
  • Meny
  • Filosofi
  • Catering
  • Brunch
  • Farmers dinner
  • Bröllop
  • Fredagspåse
  • Presentkort
  • Boka bord
  • Kontakt / press

GLAD PÅSK! Utöver vår vanliga meny erbjuder vi, Skärtorsdag-påskafton, en Påskmeny: Rökt abborre från Ängsö med Sanda ägg, ramslök och mandel. Till varmrätt Vårlamm från Strängnäs med grön sparris, spetskål och kroppkaka. Till dessert Crème caramel med rabarberkompott, sorbet och rostad vit choklad. 475:-/person. Välkomna!

2015/04/02 Instagram

LUX Dag för Dag, Primusgatan 116, Stockholm | 08-619 01 90 | Öppet Ons-fre 11.30 - 14, 17-23. Lör brunch från 13, middag från 18. | 10-11 maj öppet 17-23, 12 maj öppet för brunch från 13 och middag från 18.

  • Boka bord
  • Kontakt
  • Facebook
  • Instagram