Meny
Varmrökt regnbågslax med gräddfil, rom, dill och gröna blad
Frasig fläskschnitzel med ärtor, potatispuré och steksky
Apelsinglass med chokladbakelse

Att göra:
Stoppa in glassen i frysen.

Sätt ugnen på 150 grader.
Lägg potatispuré och steksky i varsin kastrull.

Förrätt: Krydda salladen med citron, olivolja, salt och peppar. Lägg salladen i botten på varsin tallrik och lägg laxen ovanpå. Garnera med dill och rom. Servera!

Varmrätt: Värm potatispurén på låg värme och rör ofta. Sätt även stekskyn på låg värme.
Sätt på en stor stekpanna med olja i. Salta och peppra schnitzeln och lägg dem båda i en stekpanna när den är varm. Stek så den får fin färg och vänd efter 2 minuter, lägg i smör och stek ytterligare 2 minuter. Sätt sedan in dem i ugnen (150 grader varm) i 5 minuter. Lägg upp ärtorna i en kastrull med smör och låt dem bli ljumma. Koka upp såsen och öka värmen på potatispurén. Servera schnitzel på en varm tallrik med ärtor och sås på och potatispuré bredvid.

Dessert: Ta ut och kolla konsistensen på glassen.
Stoppa in bakelsen i ugnen i 3-4 minuter och servera med glassen.

Lycka till och smaklig måltid!