• Svenska
  • English
Lux Dag för dag
  • Start
  • Presentkort
  • Boka bord
  • Kontakt / press
  • Meny och take away
  • Fredagspåsen
  • Brunch
  • Farmers dinner
  • Bröllop
  • Filosofi

Skäm bort dig! Denna vecka innebär fredagspåsen nästan ingen matlagning. Bara att lägga ihop och servera. Förrätt: Räkcocktail med sparris, gurka och Rhode Island. Varmrätt: Svartpepparkryddad rostbiff med sommarsallad. Dessert: Inkokt persika med mandelglass och rostad mandel. Beställ per mail innan tors kl. 16! Njut av sommarvärmen!

2014/05/21 Nyhet

LUX Dag för Dag, Primusgatan 116, Stockholm | 08-619 01 90 | Öppet Tis-fre 11.30-14, Ons-lör 17-20.30. Nästa brunch 17 april.

  • Boka bord
  • Kontakt
  • Facebook
  • Instagram