Primusgatan 116

Tues-Fri 11.30AM - 2PM
Tues-Sat 5PM - 11PM

Visit us on:
Facebook
Instagram

Peek into our
other restaurants:

EAT - European Asian Taste B.A.R. - Blasieholmens akvarium o restaurang

Welcome to Lux Dag för Dag

Blog

Instruktioner för Fredagspåsen 17 oktober

Friday October 17 Walkthrough

Meny
Skummig hummersoppa med syltad pumpa och räkor
Lammstek provençale med potatisgratäng
Chokladpannacotta med hjortronsås och krisp 

Gör så här:

Sätt ugnen på 170 grader. 

Värm hummersoppa i kastrull, lägg räkor och syltad pumpa i en djuptallrik. Slå på den varma soppan.

Värm gratängen och tomaterna i ugn i ca 10-15 minuter. Servera köttet rumstempererat. Råstek brytbönorna med smör i panna i ca 5 minuter, skaka om pannan då och då. Salta, peppra och ha i skuren persilja på slutet. Toppa rätten med persiljesmör.

När ni vill äta dessert toppar ni chokladpannacottan med krispet och serverar!

Lycka till och smaklig måltid!

Lux Dag för Dag