• Svenska
  • English
Lux Dag för dag
  • Start
  • Gift cards
  • Booking
  • Contact / press
  • Menu and take away
  • Friday bag
  • Brunch
  • Farmers dinner
  • Wedding
  • Philosophy
  • Walk through

Den 19 nov har vi en kväll med vilt och öl. Henrik från Qvistberga kommer att stycka helt djur hängandes i matsalen och Mats från Skebo kommer att guida en ölsmakning. Jag , Daniel och våra fantastiska kockar tillagar viltkött med er i köket. Jag tror att det kommer att bli en fantastisk kväll som avslutas med en middag tillsammans, än finns några platser kvar så passa på att boka.08 6190190 el vi mail på info@luxdagfordag. Mer info finns på vår hemsida luxdagfordag.se, Välkomna! Hälsningar, Henrik

Thursday November 7th, 2013 Kök, News

LUX Dag för Dag, Primusgatan 116, Stockholm | +46-8-619 01 90 | Open Wed-Fri 11.30-2 p.m., Wed-Fri 5-8.30 p.m., Sat Jan 16 brunch from noon and dinner 5-8.30 p.m. Until further notice.

  • Bookings
  • Contact
  • Facebook
  • Instagram