• Svenska
  • English
Lux Dag för dag
  • Start
  • Gift cards
  • Booking
  • Contact / press
  • Menu and take away
  • Friday bag
  • Valentine’s menu
  • Brunch
  • Farmers dinner
  • Wedding
  • Philosophy

Krögartallrik……. Äpplen plockade av @henrikluxrestauranger själv står jag för gräsanden. Fantastisk känsla att servera gäster råvaror man själv jagat, odlad, fiskat m.m. Rekommenderar kockar & krögare att själv göra desamma! #jaktiaproteam #gräsand #andjakt #egenjagatärgodast #närodlat #egenprodusert @jaktiase @luxdagfordag with @repostapp. ・・・ Gräsand ikväll, skjuten av Daniel Frick, stekt på ben med mörstekt lår, äpple och blodpudding #enskedeäpple #luxdagfördag #farmtotable #kryddpeppar #väldigtfetskyikväll, skjuten av Daniel Frick, stekt på ben med mörstekt lår, äpple och blodpudding #enskedeäpple #luxdagfördag #farmtotable #kryddpeppar

Thursday September 10th, 2015 News

LUX Dag för Dag, Primusgatan 116, Stockholm | +46-8-619 01 90 | Open Wed-Fri 11.30-2 p.m., Wed-Fri 5-8.30 p.m., Sat Jan 30 brunch from noon and dinner 5-8.30 p.m. Until further notice.

  • Bookings
  • Contact
  • Facebook
  • Instagram