Svenska
English
Lux Dag för dag
Start
Gift cards
Booking
Contact / press
Menu and take away
Friday bag
Valentine’s menu
Brunch
Farmers dinner
Wedding
Philosophy
Krögartallrik……. Äpplen plockade av @henrikluxrestauranger själv står jag för gräsanden. Fantastisk känsla att servera gäster råvaror man själv jagat, odlad, fiskat m.m. Rekommenderar kockar & krögare att själv göra desamma! #jaktiaproteam #gräsand #andjakt #egenjagatärgodast #närodlat #egenprodusert @jaktiase @luxdagfordag with @repostapp. ・・・ Gräsand ikväll, skjuten av Daniel Frick, stekt på ben med mörstekt lår, äpple och blodpudding #enskedeäpple #luxdagfördag #farmtotable #kryddpeppar #väldigtfetskyikväll, skjuten av Daniel Frick, stekt på ben med mörstekt lår, äpple och blodpudding #enskedeäpple #luxdagfördag #farmtotable #kryddpeppar
Thursday September 10th, 2015
News