Take away från Lux Dag för Dag

Monday March 16th, 2020 Blog

Vi gör allt för att ni ska känna er trygga att besöka vår restaurang. Vi placerar er inte nära varandra, vi jobbar på att det ska finnas handsprit på flera ställen i lokalen och ni kan nu betala med företagsswish.

På Lux Dag för Dag har vi husman dagligen som vi nu fortsätter sälja som take away även på kvällen så länge den finns kvar. 110 kr lunch/165 kr kväll. Utöver det så säljer vi också hela menyn take away dag som kväll. Vår meny är baserad på lokalproducerade råvaror. Vi föreslår även vår färdiga tre-rätters lunchtid att ta med. 300 kr. Denna vecka fortsätter vi med viltköttbullar, gräddsås och lingon 165 kr för vuxen och 65 kr för barn som take away. Det finns även barnpannkakor med sylt och grädde för 65 kr. Från kvällsmenyn rekommenderar vi Korianderstekt gös med smörsås, vit sparris och savoykål 255 kr, Dovkalv med mandelpotatispuré, ramslök och frasig surdeg, 275 kr, det finns även bräserad dovkalv med samma tillbehör för 175 kr. Vi håller stängt de närmsta två tisdagarna, 17 och 24 mars. Nu har vi företagsswish 123 620 90 76 för Lux Dag för Dag.

Allt ovan handlar om take away men vi har även fortfarande öppet om man vill komma till oss och äta.

Ni får gärna stödja oss genom att köpa presentkort från vår hemsida för en måltid längre fram när allt känns tryggare igen. Måtte det blir snart. Ta hand om er.

Lotta och Henrik, Annette och Peter och Daniel med personal