FARMERS DINNER

Möt Lux duktiga farmare under en Farmers Dinner! Dessa kvällar bjuder vi in våra främsta råvaruproducenter; farmare, odlare, fiskare och jägare. Gästerna välkomnas kl.18.00 för drink och presentation av farmarna, deras råvaror och kvällens meny som naturligtvis är baserad på farmarnas råvaror. Som gäst får man under kvällen tillfälle att fråga farmarna om allt och lära sig mer om råvarorna och hur de odlas, fångas, skördas och tas om hand. Farmers Dinner ger våra gäster unika möjligheter att verkligen få vara med i vårt ”From farm to Table”-tänk och arbetssätt.

Två Farmers Dinner kvar i höst! Den 19 oktober och 23 november.

Meny 19 oktober
Leverpastej med rökt andhjärta och frasig potatis
Tartar på dovhind med libbsticka, isört och koriandervinaigrette
Kål-”taco” med rostat gräsandlår och krasse
Fänkål, hasselnötter och soja
Kryddpepparstekt andbröst, rödbeta, fläderbär och blodsky
Ölbräserad dovhindsbog, trattkantareller, gröna enbärssmör och kålrot
Selleri och yoghurt
Morot med älgörtsglass
Kommer snarast
675 kr

Det kommer finnas möjlighet att beställa ett dryckespaket till menyn.

Denna Farmers Dinner, den 19 oktober, välkomnar vi Martin och Micke från Ugglarp med de finaste grönsakerna, Lukas från Höganäs bryggeri tar med god öl, Magnus från Viva group presenterar vinerna, våra egna jägare Daniel Frick och Henrik Norström har jagat dovhjort i Kiplingeberg och gräsand vid Östtunabergs gård och Peter Johansson har plockat trattkantareller i Tyrestaskogarna. Kul att vi har egna farmare i huset också!

Boka bord. Kl.18.00 är alla välkomna!