• Svenska
  • English
Lux Dag för dag
  • Start
  • Presentkort
  • Boka bord
  • Kontakt / press
  • Meny och take away
  • Mors dag
  • Farmers dinner
  • Bröllop
  • Filosofi
  • Nyhetsbrev

Den 19 nov har vi en kväll med vilt och öl. Henrik från Qvistberga kommer att stycka helt djur hängandes i matsalen och Mats från Skebo kommer att guida en ölsmakning. Jag , Daniel och våra fantastiska kockar tillagar viltkött med er i köket. Jag tror att det kommer att bli en fantastisk kväll som avslutas med en middag tillsammans, än finns några platser kvar så passa på att boka.08 6190190 el vi mail på info@luxdagfordag. Mer info finns på vår hemsida luxdagfordag.se, Välkomna! Hälsningar, Henrik

2013/11/07 Kök, Nyhet

LUX Dag för Dag, Primusgatan 116, Stockholm | 08-619 01 90 | Öppet Lunch tis-fre 11.30-14, Middag ons-lör från kl.17. | Lunchstängt 26-27 maj, Öppet på Mors dag

  • Boka bord
  • Kontakt
  • Facebook
  • Instagram