• Svenska
  • English
Lux Dag för dag
  • Start
  • Presentkort
  • Boka bord
  • Kontakt / press
  • Meny och take away
  • Fredagspåsen
  • Brunch
  • Farmers dinner
  • Bröllop
  • Filosofi
  • Walk through

GLAD PÅSK! Utöver vår vanliga meny erbjuder vi, Skärtorsdag-påskafton, en Påskmeny: Rökt abborre från Ängsö med Sanda ägg, ramslök och mandel. Till varmrätt Vårlamm från Strängnäs med grön sparris, spetskål och kroppkaka. Till dessert Crème caramel med rabarberkompott, sorbet och rostad vit choklad. 475:-/person. Välkomna!

2015/04/02 Nyhet

LUX Dag för Dag, Primusgatan 116, Stockholm | 08-619 01 90 | Öppet Ons-fre 11.30-14, Ons-fre 17-20.30, lör 16 jan brunch från 12 och middag från 17-20.30. Tills vidare.

  • Boka bord
  • Kontakt
  • Facebook
  • Instagram