• Svenska
  • English
Lux Dag för dag
  • Start
  • Presentkort
  • Boka bord
  • Kontakt / press
  • Meny och take away
  • Farmers dinner
  • Bröllop
  • Filosofi
  • Nyhetsbrev

GLAD PÅSK! Utöver vår vanliga meny erbjuder vi, Skärtorsdag-påskafton, en Påskmeny: Rökt abborre från Ängsö med Sanda ägg, ramslök och mandel. Till varmrätt Vårlamm från Strängnäs med grön sparris, spetskål och kroppkaka. Till dessert Crème caramel med rabarberkompott, sorbet och rostad vit choklad. 475:-/person. Välkomna!

2015/04/02

GLAD PÅSK! Utöver vår vanliga meny erbjuder vi, Skärtorsdag-påskafton, en Påskmeny: Rökt abborre från Ängsö med Sanda ägg, ramslök och mandel. Till varmrätt Vårlamm från Strängnäs med grön sparris, spetskål och kroppkaka. Till dessert Crème caramel med rabarberkompott, sorbet och rostad vit choklad. 475:-/person. Välkomna!

LUX Dag för Dag, Primusgatan 116, Stockholm | 08-619 01 90 | Öppet Lunch tis-fre 11.30-14, Middag ons-lör från kl.17. | Stängt efter lunch torsdag 23 juni och över midsommarhelgen. Glad midsommar!

  • Boka bord
  • Kontakt
  • Facebook
  • Instagram