• Svenska
  • English
Lux Dag för dag
  • Start
  • Presentkort
  • Boka bord
  • Kontakt / press
  • Meny och take away
  • Mors dag
  • Farmers dinner
  • Bröllop
  • Filosofi
  • Nyhetsbrev

Till imorgon har vi några Fredagspåsar kvar. Ring och boka under kvällen på 08-6190190. Ankterrin med cornichons, rapsmajonnäs och fillimpa till förrätt, Smörstekt regnbågsfilé med betor, spenat, pepparrot och brynt smör till varmrätt och sedan crêpe med apelsinsorbet. Nu blir det Fredagsmys!

2013/11/21

Till imorgon har vi några Fredagspåsar kvar. Ring och boka under kvällen på 08-6190190. Ankterrin med cornichons, rapsmajonnäs och fillimpa till förrätt, Smörstekt regnbågsfilé med betor, spenat, pepparrot och brynt smör till varmrätt och sedan crêpe med apelsinsorbet. Nu blir det Fredagsmys!

LUX Dag för Dag, Primusgatan 116, Stockholm | 08-619 01 90 | Öppet Lunch tis-fre 11.30-14, Middag ons-lör från kl.17. | Lunchstängt 26-27 maj, Öppet på Mors dag

  • Boka bord
  • Kontakt
  • Facebook
  • Instagram