Welcome to Lux Dag för Dag

  • BOOKING / Tel: +46-8-619 01 90
  • Opening hours: June 3-6: Wed-Fri 11.30-14, Take away 17-19
    Friday dinner from 5 p.m.
    Sat lunch 12-16
  • TODAY'S SPECIAL
Peek into our other restaurant:

Blog

Fredagspåse 29 maj

Monday May 25th, 2020

Örtstekta gambas med kronärtskocka och trädgårdstomater
Rostad torsk med grön sparris, dragonmajonnäs och färskpotatis
Rabarberkompott med kardemummakryddad gräddfilskräm och rostad vit choklad

Påsen är packad för 2 personer och kostar 595 kr. Beställ via info@luxdagfordag.se senast torsdag kl.10.

Fredagspåse 15 maj

Tuesday May 12th, 2020 Blog

Fredagspåse 15 maj
Sojagravad lax med picklad gurka, rädisor och wasabi
Kalv ”biff minute” med rostad grön sparris, persiljesmör och färskpotatis
Tiramisu med hallon och lime

Packad för 2 personer. 595 kr. Hämtas på fredagen från kl.16 (vi har öppet hela kvällen sedan).
Maila din beställning till info@luxdagfordag.se.

Fredagspåsen 8 maj

Monday May 4th, 2020 Blog

Fredagspåsen den 8 maj
Vit sparrissoppa med varmrökt Hjälmargös
Frasstekt vårlammbog med grön sparris, ramslöksmajonnäs och rosmarinrostad potatis
Crème caramel med rabarberkompott och mandelskorpor

Packad för 2 personer. 595 kr. Beställ senast torsdag kl.10 och hämta på fredagen från kl.13 (hela em-kväll går bra). Maila din beställning till info@luxdagfordag.se.

En del är helt klart, en del behöver värmas, en del tillagas. Instruktioner medföljer.
Påsen är packad för två personer.

Vintips:
Sparrissoppa-En ekfatslagrad Chardonnay
Vårlamm-Kryddig Bordeaux eller en örtig Nebbiolo från Langhe, Italien
Crème caramel-Tokaji Late Harvest