Welcome to Lux Dag för Dag
- BOOKING / Tel: +46-8-619 01 90
- Tues-Fri 11.30-2 p.m., Wed-Sat 5-8.30 p.m. From March 2 we open up our lunches on Tuesdays again!! Next brunch March 6
- TODAY'S SPECIAL

Från och med tisdagen den 2 mars öppnar vi även för tisdagsluncher. 11.30-14. Husman den 2 mars blir Fläskschnitzel med dragonsmör, bakad tomat och kaprisviniagrette. Vi har även vår à la carte med förrätter, andra varmrätter, desserter och vår 3-rätters Luxlunch för 340 kr. Varmt välkomna!

Lammkväll med rödvinsprovning lördag 13 mars. Vinprovning kl.16 och middag kl.17.
Lammtartar med krämig tryffelvinaigrette, ramslökskapris, gräslök och lättsaltat potatiskrisp
Rostad frasstekt lammbog med sprisgrillad mangold, mild vitlökskräm och vårlöksvinaigrette
Välj till: Gräddstekt lammbräss med spritärtor och riven tryffel (+120 kr)
Örtkryddad lammstek med konfiterad vit sparris, nässelkräm och Sveciakroketter
Välj till: Grillad Geko (ost från Arla Unika) med timutpeppar och tomat (+95 kr)
Karamellkokt rabarber med yoghurt- och kardemummasorbet samt drömkrisp
Meny utan tillval 650 kr
Pris på vinprovning snart på hemsidan under MENY

Fredagspåsen 22 januari
Ört- och chilistekta king prawns med vitlöksbröd
Konfiterad och frasstekt lammbog med jordärtskocksgratäng, sydfranska grönsaker och svartpepparmajonnäs
Chokladmousse med saltkola, kanderade nötter och aprikos
350 kr per person. Påsen packas för 2 personer.
Hämtas på fredagen på Lux efter kl.13.
Beställ via info@luxdagfordag.se. Vi svarar på alla mail och bekräftar beställningen (alternativt låter er veta att den är slut).